Suomen ME/CFS-yhdistys suunnittelee julkisuuskampanjaa LDN-lääkkeen saatavuuden parantamiseksi

Kertyneen kokemuksen perusteella suuri osa ME/CFS-potilaista hyötyy LDN-lääkityksestä, mutta sen määräämistä vierastetaan lääkärien keskuudessa – jopa reseptien uusiminen on usein haasteellista. Lisäksi potilaat ovat epätasa-arvoisessa asemassa toisiinsa nähden, koska osa saa kuitenkin reseptit uusittua julkisessakin terveydenhuollossa. Pyrimme kampanjallamme madaltamaan reseptien uusimiskynnystä ja siten toivottavasti myös lääkkeen määräämiskynnystä uusille ME/CFS-potilaille.

Tavoitetta varten keräämme ME/CFS-potilaiden kokemuksia LDN-reseptien uusimisesta. Missä olet saanut reseptisi uusittua tai missä uusimisesta on kieltäydytty (myös paikkakunta)? Miten kieltäytymistä on perusteltu? Lisäksi keräämme tietoa lääkkeen vaikutuksista: Millaisia hyötyjä olet saanut LDN-lääkkeestä? Onko esiintynyt haittavaikutuksia, millaisia?

HUOM! Keskitymme tässä kohtaa nyt vain sellaisten ME/CFS-potilaiden kokemuksiin, joilla lääke on jo (ollut) käytössä, ja sen myötä reseptien uusimiseen.

Voit kertoa kokemuksesi lähettämällä sähköpostia yhdistyksen viestintävastaavalle osoitteeseen maria.uotinen(at)smey.fi. Saatuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Suuret kiitokset avustasi!

Ole hyvä ja seuraa meitä:
SMEY suunnittelee LDN-julkisuuskampanjaa ja kerää ME/CFS-potilaiden kokemuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.