Suomen ME/CFS-yhdistyksen jäsenedut

Neurosonic Finland:
Neurosonic-patjan kahden viikon ilmainen koekäyttö jäsenille, kuljetuskustannukset seuraavalle asiakkaalle täytyy maksaa itse.  (Patjan kulkuaika asiakkaalta toiselle sisältyy kahteen viikkoon eli käytännössä kokeiluaikaa hieman alle kaksi viikkoa Matkahuollon nopeudesta riippuen).

Voit vuokrata patjan kokeiluun myös suoraa Neurosonicilta maksua vastaan.  Patjan vuokra 2 viikkoa/200€ tai 4 viikkoa/350€. Patjan vuokraukseen liittyvät yhteydenotot sähköpostiosoitteeseen marco.karkkainen@neurosonic.fi

Puhdas + tuotteet:
Yhdistyksemme jäsenet saavat Puhdas + tilauksista -20% alennuksen ja yli 69€ tilaukset postikuluitta. Alennuskoodi on ainoastaan jäsenten käyttöön eikä sitä saa jakaa muille. Alennuskoodi on helmikuun jäsenkirjeen sähköposti liitteenä.

Varalusikka:
Yhdistyksen jäsenet saavat -20% alennuksen Varalusikan älykorusta ja muista tuotteista -10%. Alennuskoodi on ainoastaan jäsenten käyttöön eikä sitä saa jakaa muualle. Alennuskoodi on helmikuun  jäsenkirjeen liitteenä.

Headsted Oy
on luvannut tehdä jäsenillemme ryhmän Hyvän elämän kompassi -ohjelmaan. Voit käydä tutustumassa ohjelmaan osoitteessa https://headsted.fi/ohjelmat/ Hyvän elämän kompassi.
Ohjelma on kehitetty alunperin alakulon ja ahdistuksen helpottamiseksi, mutta se sopii käytettäväksi myös muunlaisten sairauksien kanssa. Ohjelman kautta voi löytää uusia tapoja rentoutua ja hallita omaa fyysistä ja henkistä oloaan. Ohjelmaan voi kirjautua maksutta myös itsekkin, mutta ryhmämuotoisena voi etenemisessä saada tukea toisilta ja verkkotutorilta. Päätät alussa itse oman tavoitteesi ja kuljet niitä kohti. Tavoite voi olla mikä tai mitä vaan.

Seuraavana on Annukka Harjulan, yhdistyksen varapuheenjohtajan kommentteja Hyvän olon kompassi -ohjelmasta:

Olen itse käynyt ohjelman läpi ja palannut siihen useita kertoja. Olen kokenut saavani ohjelmalta paljon, ja sitä tehdessäni olen usein miettinyt, että tämä voisi auttaa elämässä muitakin, ja etenkin meitä CFS-potilaita, jotka jäämme usein yksin. Tämän vuoksi otin Headstediin yhteyttä, ja he lupasivat tehdä meille CFS-potilaille oman ryhmän. Ryhmässä jokainen etenee omaan tahtiin tai voimme sopia yhteisen tahdin.  Muut eivät näe toisten vastauksia, vaan jokainen tekee omat tehtävänsä, ja ne jäävät vain itselle näkyviin. Viikkotehtävä on ainoa, jossa voi toimia toisin eli voin toimia ns. verkkotutorina (olen saanut tähän koulutuksen) ja olla tsempparina viikkotehtävissä, jos osallistuja niin haluaa. Teen verkkotutoroinnin vapaaehtoisena ja yhdistyksen edustajana. Minulla on tehtävässä täysi vaitiolovelvollisuus. Viikkotehtäviä ei ole pakko lähettää, vaan niihin voi vastata esimerkiksi omaan päiväkirjaan, joka löytyy myös alustalta.. Verkkoalustalla on ryhmälle myös oma keskustelupalsta. Jos kiinnostuit, laita viestiä ja kysy lisää tai ilmoita osallistumisestasi: annukka.harjula@cfsmery.fi. Ryhmään otetaan mukaan 10-15 henkilöä.

Invalidiliiton jäsenedut löytyvät täältä.