Facebookista löytyy monta ryhmää jotka käsittelevät kroonista väsymysoireyhtymää.

Suomen CFS-yhdistyksen sivut löytyvät täältä: Suomen CFS-yhdistys, siellä yhdistys tiedottaa uutisista ja tapahtumista sekä kertoo mitä yhdistyksessä tapahtuu, sinne voi liittyä jos sairaus ja yhdistyksen toiminta kiinnostaa.

Sen lisäksi on vielä ryhmä Suomen CFS-yhdistyksen jäsenille, siellä jäsenet voivat vaikka järjestää tapaamisia ja silläkin ilmoitellaan tapahtumista ja asioista sairauteen ja yhdistykseen liittyen. Sinne voi siis liittyä vain yhdistyksen jäsenet.

Facebookista löytyy myös ryhmä joka on tarkoitettu pelkästään CFS-aiheisten uutisten ja juttujen julkaisuun,  ryhmän nimi on CFS/ME g93.3 Suomessa.

Myös vertaistukiryhmiä löytyy Facebookista. CFS/Suomi– ryhmä on tarkoitettu heille kenellä hoitohenkilökunta epäilee CFS-sairautta tai on jo diagnoosi. Siellä voi keskustella ihmisten kanssa ja saada ja jakaa tietoa ja kysellä mieltään askarruttavista asioista. Ryhmään päästäkseen pitää ryhmän ylläpitäjille lähettää lyhyt esittely itsestään, tällä tavoin pyritään välttämään väärennetyt profiilit sekä pitämään ryhmä turvallisena ja ehkäisemään väärinkäytöksiä.

Toinen vertaistukiryhmä CFS/ME/SEID G93.3 vertaistuki on tarkoitettu heille kenellä on jo diagnoosi, sekin tarkistetaan haastattelulla kun pyritään ryhmään. Ryhmän asioita ei jaeta eikä jutella ryhmän ulkopuolella joten kaikilla siellä on turvallista keskustella omista asioistaan ja saada ja jakaa tietoa sairaudesta ja hoidoista.

Myös CFS:ää sairastavien lasten vanhemmille on oma Facebook-ryhmänsä, CFS/ME/SEID-lasten vanhemmat. Siellä voi saada vertaistukea ja tietoa sairaudesta.

CFS:ää sairastavien omaisille on myös oma vertaistukiryhmänsä CFS/Suomi omaiset.

Myös nuorille CFS:ää sairastaville on oma ryhmä CFS/ME/SEID/POTS/PANS/PANDAS/DYSAUTONOMIA -nuoret (alle 25v)

Tervetuloa mukaan!