Suomen ME/CFS-yhdistyksessä toimii erilaisia työryhmiä, joilla jokaisella on oma toimialansa. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja lähes kaikki vapaaehtoiset sairastavat ME/CFS:ää. Jos sinua kiinnostaa liittyä johonkin ryhmään, niin laita yhdistykselle sähköpostia osoitteeseen: yhdistys[at]smey.fi

Tiedotustyöryhmä, Tiedottamistyöhön kuuluu mm. nettisivun sisällöntuottaminen, somen päivittäminen, esitteiden suunnittelu, tilaisuuksista ja tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista tiedottaminen.

Alueellinen toiminta, Työryhmän vastuulla on vertaistuki, uusien jäsenten hankinta, jäsenrekisteri ja puhelinpäivystys. Myös alueelliseen toimintaan kaivataan vapaaehtoisia toimijoita.

Yhdistystoiminnan kehittämistyöryhmä, vastaa taloudesta, budjetin seurannasta, veroilmoituksista, PRH:sta, tapahtumarunngoista, itse yhdistystoiminnasta, sääntömuutoksista ja yhteistyöstä muiden tahojen kanssa.

Kansainvälinen työryhmä, Nordic ME network, Emea ja muut kansalliset järjestöt kuuluvat työryhmän vastuulle, yhteydenpito ja tietojen vaihtaminen näiden ryhmien kanssa.