Olet tässä: Etusivu » Yhdistys » Jäsenedut

Suomen ME/CFS-yhdistyksen jäsenedut

SMEY tarjoaa jäsenilleen pysyviä ja vaihtuvia jäsenetuja.

SMEYn jäsenet saavat Invalidiliiton jäsenedut

SMEYn jäsenet saavat käyttöönsä myös Invalidiliiton jäsenedut, kuten IT-lehden, ohjausta ja neuvontaa. Invalidiliiton jäseneduista voit lukea lisää Invalidiliiton omalta internetsivulta tästä linkistä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Ilmaisia katseluoikeuksia ME/CFS-aiheisten webinaarien tallenteisiin

Suomen ME/CFS-yhdistys hankkii ajoittain jäsenilleen katseluoikeuksia ME/CFS-aiheisten koulutusseminaarien tai muiden webinaarien tallenteisiin. Webinaarit on pääsääntöisesti tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille, mutta ne sisältävät hyödyllistä tietoa myös potilaille itselleen. Toisinaan järjestävät tahot lahjoittavat katseluoikeuksia SMEYn jäsenille myös ilmaiseksi.

Esimerkiksi Suomen ensimmäinen ME/CFS-aiheinen kansainvälinen konferenssi ME/CFS ja Long COVID – Hoito ja kuntoutus järjestettiin Tampereella 7.–8.10.2022. Konferenssin järjesti Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys ry (SOMTY), ja puhujina oli huippuasiantuntijoita sekä Suomesta että ulkomailta. SMEY osti jäsenistölleen katseluoikeuden konferenssin tallenteeseen noin puolen vuoden ajaksi.

Huomio! SOMTY tarjoaa tallennetta vuoden 2024 ajan ilmaiseksi. Voit tilata tallenteen katseluoikeuden SOMTYn tapahtumakalenterista, jonne pääset tästä linkistä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

SMEY tukee kokemusasiantuntijaksi kouluttautumista

Suomen ME/CFS-yhdistys tukee rahallisesti jäsentensä (jäsenmaksu maksettu) kouluttautumista ME/CFS-sairauden kokemusasiantuntijaksi. Tuki on 50 % koulutuksen hinnasta, kuitenkin enintään 60 euroa. Koulutetun nimi ja yhteystieto lisätään tämän sivuston kokemusasiantuntijoista kertovan sivun listaan. Tukihakemus pitää tehdä kirjallisesti etukäteen. Voit lähettää hakemuksen yhdistyksen sähköpostiin yhdistys(at)smey.fi.