Olet tässä: Etusivu » Yhdistys » Liity jäseneksi

Liity Suomen ME/CFS-yhdistyksen jäseneksi

Yhdistyksen toiminnan kantava runko ovat jäsenet. Liittymällä jäseneksi tuet SMEYn pitkäjänteistä toimintaa ME/CFS-potilaiden tilanteen kohentamiseksi. Jäsenmaksut käytetään yhdistystoiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen sekä olennaisten kulujen kattamiseen. Riittävä jäsenmäärä on tärkeä turva niin nykyiselle kuin tulevalle toiminnalle. Yhdessä voimme vaikuttaa!

SMEYn toiminnan tavoitteista voit lukea sivulta Yhdistys klikkaamalla tätä linkkiä.

Erilaisia jäsenyyksiä

Voit liittyä yhdistykseen joko varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi. Kannatusjäsen voi olla myös yhteisö. Jäsenenä sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä, jos sairastat ME/CFS-sairautta tai haluat muusta syystä edistää yhdistyksen tarkoituksen toteutumista. Varsinaisella jäsenellä on yhdistyksen kokouksissa äänioikeus, ja hän voi osallistua päätöksentekoon. Alle 16-vuotiaalla varsinaisella jäsenellä on kuitenkin vain läsnäolo- ja puheoikeus, ei äänioikeutta. Vain varsinainen jäsen voi toimia yhdistyksen hallituksessa tai muissa vastuutehtävissä.

Kannatusjäseneksi voit liittyä, jos haluat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, jolloin käytetään nimitystä yhteisöjäsen. Kannatusjäsenellä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Jäsenmaksu voi olla erisuuruinen yhteisöille ja muille kannatusjäsenille.

SMEYn jäsenmaksut vuosille 2024 ja 2025

Suomen ME/CFS-yhdistyksen jäsenmaksut on päätetty vuosikokouksessa seuraavasti:

  • Varsinaiset jäsenet: 20 €/vuosi
  • Kannatusjäsenet: 20 €/vuosi
  • Yhteisöjäsenet: 100 €/vuosi

Hallituksen jäsenet ja varajäsenet saavat vapautuksen jäsenmaksusta toimikautensa ajaksi.

HUOM! Jäsenmaksujen laskut tulevat Invalidiliitosta.

Liity lomakkeella tai sähköpostilla

Voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Jos et halua käyttää liittymislomaketta, voit liittyä yhdistykseen myös lähettämällä osoitteeseen jasenasiat(at)smey.fi seuraavat tiedot:

  • haluatko varsinaiseksi vai kannatusjäseneksi
  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • syntymäaika
  • sähköpostiosoite.

Jos haluat liittyä yhteisöjäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriimme osoitteella jasenasiat(at)smey.fi.

*Lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia!

 

Jäsenhakemuslomake

(Syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv)

Suostun ylläesitettyjen tietojen tallentamiseen Suomen ME/CFS-yhdistys ry:n ja Invalidiliitto ry:n rekisteriin ja tietojen käyttämiseen keskinäisessä yhteydenpidossa