Olet tässä: Etusivu » Yhdistys » Liity jäseneksi

Liity Suomen ME/CFS-yhdistyksen jäseneksi

Yhdistyksen toiminnan kantava runko ovat jäsenet. Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen pitkäjänteistä toimintaa ME/CFS-potilaiden tilanteen kohentamiseksi. Vahva jäsenpohja on tärkeä turva niin nykyiselle kuin tulevalle toiminnalle. Jäsenmaksut käytetään yhdistystoiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen sekä olennaisten kulujen kattamiseen. Yhdessä voimme vaikuttaa!

Yhdistykseen voi liittyä joko varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi.

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä ME/CFS-sairautta sairastava henkilö tai henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoituksen toteutumista. Jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. Varsinaiset jäsenet voivat esimerkiksi osallistua päätöksentekoon ja tulla valituksi yhdistyksen päättäviin ja muihin toimielimiin. Alle 16-vuotiaalla varsinaisella jäsenellä on yhdistyksen kokouksissa kuitenkin vain läsnäolo- ja puheoikeus, ei äänioikeutta.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenellä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus ilman äänioikeutta. Kannatusjäsenten jäsenmaksu voi olla erisuuruinen yhteisöille ja yksityishenkilöille.

SMEYn jäsenmaksut vuonna 2023

• Varsinaiset jäsenet: 20 €/vuosi
  • Kannatusjäsenet: 20 €/vuosi
  • Yhteisöjäsenet: 100 €/vuosi

HUOM! Jäsenmaksujen laskut tulevat Invalidiliitosta.

Liity lomakkeella tai sähköpostilla

Voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Jos et halua käyttää liittymislomaketta, voit liittyä yhdistykseen myös lähettämällä osoitteeseen jasenasiat(at)smey.fi seuraavat tiedot:

• haluatko varsinaiseksi vai kannatusjäseneksi
  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • syntymäaika
  • sähköpostiosoite.

Jos haluat liittyä yhteisöjäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriimme osoitteella jasenasiat(at)smey.fi.

*Lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia!

Jäsenhakemuslomake

(Syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv)

Suostun ylläesitettyjen tietojen tallentamiseen Suomen ME/CFS-yhdistys ry:n ja Invalidiliitto ry:n rekisteriin ja tietojen käyttämiseen keskinäisessä yhteydenpidossa