Olet tässä: Etusivu » Yhdistys » Tule mukaan!

Tule mukaan toimintaan!

Suomen ME/CFS-yhdistyksessä on erilaisia tehtäviä ja työryhmiä, joihin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Usein käynnissä on myös projekteja, joihin niin ikään otetaan mielellään uusia apukäsiä. Mitä enemmän tekijöitä on, sitä helpommaksi työ käy MEille jokaiselle! Merkittävä osa toiminnastamme perustuu vapaaehtoisuuteen, ja useimmiten vapaaehtoiset joko sairastavat itse ME/CFS:ää tai ovat ME/CFS-sairaan läheisiä. Jokainen auttaja on siis erittäin arvokas!

Työtä tehdään esimerkiksi vertaistuen eri muotojen, viestinnän, vaikuttamisen sekä kotimaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa. Lisäksi pyritään järjestämään erilaisia tapahtumia ja kehittämään yhdistyksen toimintaa.

Jos haluat antaa yhdistyksen toimintaan oman panoksesi – oli se kuinka pieni tahansa – lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yhdistys(at)smey.fi. Kurkkaa myös SMEYn jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmämme Suomen ME/CFS-yhdistys (SMEY) jäsenille, jonka löydät tästä linkistä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Tervetuloa vaikuttamaan!