Olet sivuston osiossa: Etusivu » Ajankohtaista

Maksuttomia terapiatapaamisia ME/CFS-sairaille

25.05.2021

Tarjolla maksutonta lyhytterapiaa – apua elämään sairauden kanssa

ME/CFS-sairaus ei parane terapialla, mutta terapia voi auttaa elämään sairauden kanssa. Terapeuttiopiskelija Vivianne Allens haluaa tarjota ME/CFS-sairaille maksuttomia terapiatapaamisia. Terapiaistunnot pidetään etäyhteyden välityksellä. Viitekehyksenä on ratkaisukeskeinen eli voimavarakeskeinen lyhytterapia. Terapiakertoja on tarpeen mukaan noin 1–5 per asiakas.

Vivianne kuvaa viitekehystä: ”Ratkaisukeskeinen ja voimavarakeskeinen näkökulma on myönteinen tapa kohdata erilaisia elämän haasteita ja kuormittavia tilanteita. Sen sijaan, että keskitytään ongelmiin, niiden syntyyn ja niiden tutkimiseen, keskitytään voimavarojen havaitsemiseen ja ratkaisuihin. Toiveikkuus sekä tavoitteellisuus ovat keskeisiä lähtökohtia. Lyhytterapeuttinen valmennus auttaa tunnistamaan ja vahvistamaan omia voimavaroja, vahvuuksia ja elämässä olevia myönteisiä asioita. Työskentelyn lähtökohtana on se, että jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija ja siksi juuri omakohtaiset oivallukset luovat pohjaa myönteiselle muutokselle. Tehtäväni on esittää oikeat kysymykset, sinä tiedät vastaukset.”

Vivianne suorittaa tutkintoaan Lyhytterapiainstituutissa Helsingissä. Hän on koulutukseltaan myös mindfulness-ohjaaja (tietoinen ja hyväksyvä läsnäolo, MBSR), ratkaisukeskeinen valmentaja, joogaohjaaja ja kokemusasiantuntija. Terapiatapaamisista voi sopia suoraan Viviannen kanssa: puh. 050 3388 417, vivianne.allens(at)voimavisio.com. Yhteydenotot viimeistään 20.6.2021.