Olet sivuston osiossa: Etusivu » Ajankohtaista

Yhdistys Omatuntoklubin maaliskuun hyväntekeväisyyskohteena 17.3.2018 klo 21

26.02.2018

Omatuntoklubi on kuukausittain pidettävä poikkitaiteellinen hyväntekeväisyysklubi Kansallisteatterin Lavaklubilla. Jokaiselle kerralle valitaan eri hyväntekeväisyyskohde, joka saa klubin lipputulot lyhentämättömänä käyttöönsä. Omatuntoklubi on valinnut Suomen CFS-yhdistys ry:n maaliskuun hyväntekeväisyyskohteekseen. Kiitämme suuresti Omatuntoklubilaisia tästä hienosta tempauksesta hyväksemme!
Omatuntoklubi

Tapahtumapaikkana on Kansallisteatterin lavaklubi lauantaina 17.3. klo 21.00.  Osoite Läntinen Teatterikuja 1. 00100 Helsinki. Omatuntoklubin SISÄÄNPÄÄSYMAKSU eli lahjoituksesi kohteelle on omantunnon mukaan 1-100 euroa ja sen voi maksaa ainoastaan KÄTEISELLÄ paikanpäällä.

Illan nautittavuudesta pitävät huolen:

– Herra Pietiläinen

Herra Pietiläinen & Lempeät keinot on ensimmäisen kokopitkän levynsä tammikuussa julkaissut jyväskyläläinen yhtye. Maaliskuun klubilla Herra Pietiläinen esittää tällä kertaa solona sekä uudempia että vanhempia lauluja. Biisit ovat syntyneet varsin positiivisten fiilisten siivittämänä, joten sillä meiningillä mennään! Ehkä muutama hauska tarina Keski-Suomesta kaupan päälle.
https://www.facebook.com/herrapietilainen/
Tuore levy: https://open.spotify.com/album/7dNRDGm9xW1bQIi3vvu1JN?si=6Y3YmJpcTpW8KkitsKRGxQ

– Pupusöpö

Pupusöpö is bäk! Pupumpana ja söpömpänä kuin koskaan! Hän tarjoaa yleisölleen räjäyttävän, seksiä tihkuvan rock ‘n’ roll -kokemuksen ja saa päät sekaisin hypnoottisilla nahkahousuilla ja uskomattomalla asenteella!

https://www.facebook.com/pupusopo/

– Pietu Wikström / kuopus_94

Imatralaislähtöinen esiintyjä sekä spoken word- ja rap-artisti. Teksteissään Wikström liikkuu usein uneksivien fantasiamaailmojen sekä suorien ja paljastavien henkilökohtaisten maailmojen välillä. Pietu haluaa horjuttaa rapin seksistisiä rakenteita ja koittaa räpätä toisin; itsestään, seksuaalisuudestaan sekä ympäröivästä todellisuudesta. Hän innoittuu muun muassa seksistä, queeristä sekä kaikesta ei-inhimillisestä. Pietu Wikströmin tuore kuopus_94 -projekti on henkilökohtainen yritys kestää häpeää, nauraa itselle ja ottaa vakavasti.

1 Minuutin tanssielokuva / GO!

GO! is a race against time and each other for an unknown goal. A competition for who gets to be the first to win nothing. An advertisement-like illusion to make you think that by barging and rushing you will get the sense of fame, recognition or some other meaningless super word to fulfill yourself. It is a game that starts over and over again.

GO! is participating in the short film competition “60secondsdance” and is one of the TOP 30 semifinalists
Directors: Mia Jaatinen & Katariina Räty
Cinematographer: Axel Nordman
Performers: Maria Autio, Hanna Ollikainen and Sanni Kriikku
Music: Ben Rogers

// Illan diskoteekistä huolen pitää aina iki-ihana DjJagajagest! //

Omatuntoklubi Omatuntoklubi on monitaiteellinen hyväntekeväisyysklubi Kansallisteatterin Lavaklubilla. Sisäänpääsy 1-100 €, omantunnon mukaan.