Olet sivuston osiossa: Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat
Kaksi käsivartta, jotka pitävät toisiaan ranteista sekä teksti Vertaistuki on voimaa! Autetaan toisiamme jaksamaan.

ME/CFS-vertaischat 22.4.

ME/CFS-vertaischat

ME/CFS:ään on tarjolla vertaistukea myös chat-muodossa. Tukinetin sivustolla toimii ME/CFS-vertaischat, jossa jutellaan anonyymisti eli nimettömästi siitä, miten ME/CFS elämässä vaikuttaa ja miten sen kanssa voi elää. Keskusteluissa jaetaan vinkkejä ja kokemuksia, kannustetaan ja tuetaan toisia.

Chat on aina parittomien viikkojen maanantaina klo 16.30–18.00 Tukinetin sivulla, jonne pääset tästä linkistä (linkki avautuu uuteen väillehteen).

Osallistua voit, kun olet luonut itsellesi käyttäjätilin ja nimimerkin Tukinetiin. Chatiin osallistutaan kirjautuneena.

Tervetuloa mukaan!

Vertaistukea eri muodoissa

Vertaistukea on saatavana monessa muodossa, esimerkiksi Facebookista löytyy useampikin ME/CFS-vertaisryhmä. Olemme myös kokoamassa tälle sivustolle erilaisia vinkkejä ja ohjeita auttamaan elämisessä sairauden kanssa. Niitä löydät esimerkiksi osiosta Apua ja tukea, jonne pääset tästä linkistä.

Vertaistukivetäjille on kova kysyntä. Jos olisit halukas ryhtymään itse chat-vetäjäksi tai perustamaan oman vertaisryhmäsi – fyysisesti jossakin paikassa tai etänä kokoontuvan – voit ottaa yhteyttä yhdistyksen osoitteeseen yhdistys(at)smey.fi. Lisätietoa löydät myös sivulta Vertaistuki, jonne pääset tästä linkistä.

Päivä: 22.4.2024Kellonaika: 16.30 - 18.00Järjestäjä: Suomen ME/CFS-yhdistys ry